Portfolio

Bekijk mijn aanbod om te zien wat ik voor je kan betekenen.  Een aantal voorbeelden van wat ik zoal doe en gedaan heb:

Kwartiermakerschap
Sinds 1 juli 2020 ben ik 16 tot 20 uur per week actief in een kwartiermaker rol, als themalijnmanager human capital voor Cleantech Regio. Ik geef deze nieuwe rol vorm en invulling, ontwikkel visie en strategie, Ć©n leg verbindingen met het regionale onderwijs en arbeidsmarkt speelveld.

Maatwerktrainingen of -sessies 
Gericht op communicatief leiderschap, missie/visie en samen innoveren. Fysiek en online. Ik ontwierp en gaf ze onder andere voor het Waterschap Drents Overijsselse Delta, HCDO, het Leerwerkloket Stedenvierkant en de Academie voor Verloskunde Amsterdam Groningen. 

Strategisch sparringpartner 

Advies en sparkracht bij communicatie- en organisatievraagstukken op momenten dat extra strategisch denkkracht gewenst is. Voor onder andere voor ESA (Van Drie Groep), Saxion, FactorWerk, HCDO en Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Faciliteren van communicatiestrategieĆ«n 

Diverse teams en samenwerkingsverbanden hielp ik aan de hand van mijn methodiek bij het zelf maken van een communicatiestrategie. Ik deed dit onder andere met HCDO en Cirkelwaarde.

Wil je referenties? Laat het me weten.

Bekijk ook mijn LinkedIn profiel.


Shira is een professional die snel denkt en schakelt. Een belangrijke kwaliteit van Shira is dat zij doorvraagt om tot de kern van een vraagstuk te komen. Daarbij schuwt ze niet om kritisch te reflecteren op wat haar gesprekspartner zegt.  In onze samenwerking vond ik in Shira een uitstekende sparring partner, die met haar associatieve denkwijze bovendien tot creatieve oplossingen komt. Je kunt er eigenlijk gewoon op vertrouwen dat je met Shira een stap verder komt, of het nu gaat om strategische (communicatie)vraagstukken of een creatieve brainstorm. Heel prettig!  - Nynke Wiersma