Gaan staan voor wat belangrijk is

Mijn naam is Shira van der Werf. Na een studie Communicatiewetenschappen en 10 jaar gewerkt te hebben in het communicatievak, maakte ik een aantal jaren geleden de overstap naar zelfstandig (communicatie)strateeg en procesbegeleider.  


Volgens mij kan de wereld er alleen maar mooier op worden, als we allemaal met passie doen wat we hier neer te zetten hebben. Als mensen voluit gaan staan voor wat ze belangrijk vinden. Uitspreken én handelen naar dat wat voor ze klopt. Hoe gaaf zou het zijn als dit voor iedereen de dagelijkse realiteit is?

Maar ja. “Hoe weet ik nou wat voor mij klopt? Hoe spreek ik dat dan het beste uit? Hoe handel ik daar op een goede manier naar?” Bij die vragen kan ik helpen. En dat doe ik als strateeg en procesbegeleider. Ik breng mijn analytische vaardigheden in, maar ook mijn creativiteit en gevoel voor 'de onderstroom' in organisaties.


Naast eigenaar van Dat wat je zegt, ben ik al een aantal jaren één van de mensen achter Startup Apeldoorn. Daarnaast heb ik samen met twee vakgenoten Scherpe Tongen opgericht, hét netwerk voor strategisch communicatieprofessionals in Oost-Nederland. 


Samen met mijn man en zoontje woon ik in Deventer.


Meer weten? Kijk op LinkedIn.


Mijn aanbod.

Ik ervaar de samenwerking met Shira als inspirerend, plezierig en van grote meerwaarde om bepaalde zaken in beweging te krijgen. Shira is veelzijdig: ze weet goed en scherp strategisch te adviseren, heeft snel door waar knelpunten zitten en weet ons op een positieve manier te coachen. Daarnaast heeft ze de HCDO ook heel praktisch kunnen helpen door het ontwikkelen van een communicatieplan voor een project, het geven van een training 'presenteren als TED-talks' voor kaderhuisartsen en het verzorgen van een succesvolle train-de-trainer sessie voor assistentes. Kortom, een veelzijdige adviseur, coach en trainer die ik u van harte kan aanbevelen! - Lidwien Kruijswijk Jansen