Anders doelen stellen in 2020 - dagworkshop 25 januari 2020

Targets. 80.000 euro omzet. Minimaal 500 euro loonsverhoging vragen. 18 nieuwe klanten binnenhalen. 10 kilo afvallen. Iedere week naar de sportschool.

Ik kan er niet zoveel mee. Doelen die bedacht zijn met het hoofd, waarvan ik vooral het gevoel krijg dat ik veel moet. En ik hou er niet van iets te moeten... Herkenbaar?

Het kan ook op een andere manier. Een visie en focus voor het nieuwe jaar ontwikkelen waarbij je niet alleen je hoofd, maar ook je gevoel, je ervaringen en je eigen wijsheid inzet. Hoe? Dat laat ik je zien op zaterdag 25 januari.


Dagworkshop Anders doelen stellen, jouw visie op 2020

Wil jij:

  • Doelen stellen waar je echt gevoel bij hebt?
  • Een plan maken om jezelf te ontwikkelen in 2020, met voldoende ruimte om door het jaar heen te ontdekken hoe?
  • Een dag hebben om in alle rust te kunnen reflecteren, dromen en plannen te maken? 

Schuif dan aan op 25 januari. We gaan:
  • Terugblikken: terugkijken op het vorige jaar, vieren wat gelukt is, loslaten wat niet goed ging. Kijken wat je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar.
  • Dromen: stilstaan bij waar je naar verlangt in het nieuwe jaar. Wat zou je willen ervaren, willen doen, willen hebben? Waar is voor jouw gevoel de tijd rijp voor? In werk en privĂ©?
  • Focussen: welke rode draden ontstaan er uit die dromen? Kiezen op welke thema's jij je komend jaar wilt gaan richten. Niet alleen zakelijk, maar ook privĂ©. 
  • Committeren: vastleggen en uitspreken waar jij aan wilt werken in 2020. 
Dit doen we in een groep van maximaal 10 personen. Met werkvormen, in groepjes maar ook individueel, met een hoop gezelligheid en soms in stilte. We starten om 10 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en eindigen rond 16.30 uur. Inclusief lunch en wandeling tussendoor, op een prachtige locatie, 't Kalfje in Wenum (vlakbij Apeldoorn).

Deelname voor deze dag (inclusief eenvoudige lunch, drinken en werkbladen) kost 95 euro, exclusief btw. Je meldt je aan door een bericht naar me te sturen, je ontvangt van mij dan een factuur. Deze dag gaat door bij minimaal 5 deelnemers.