Met hoofd én hart

Ik ben Shira van der Werf. Ik woon in Deventer, samen met mijn man en zoontje. Naast eigenaar van Dat wat je zegt, ben ik mede-oprichter van Scherpe Tongen, hét communicatienetwerk voor strategisch communicatieprofessionals in Oost-Nederland. Ook ben ik actief als bestuurslid/aanjager van Startup Apeldoorn. In die hoedanigheid mag ik me bezighouden met het stimuleren van innovatie, verandering en ondernemerschap in Apeldoorn en omstreken. 

Mijn 'why' is terug te vinden in alles wat ik doe. Ik wil mensen (in organisaties) helpen met hoofd én hart te werken en te communiceren. Daarom ben ik er voor mensen die ontzettend gepassioneerd zijn over wat ze doen, maar wel een beetje strategie en zakelijk denken kunnen gebruiken. En ben ik er ook voor mensen die het allemaal zakelijk wel weten, maar het spannend of moeilijk vinden om écht contact en verbinding te maken met hun klanten, collega's of medewerkers. Het kwetsbaar vinden om met hun gevoel te werken. 

Helpen hoofd én hart in te zetten dus. Omdat ik geloof dat jij daardoor gelukkiger en succesvoller, en de wereld een stukje mooier wordt. 

 Kan ik iets voor jou betekenen? Laat het me weten!