Het gezicht achter Dat wat je zegt

Ik ben Shira van der Werf. Ik woon in Deventer, samen met mijn man en zoontje. Naast eigenaar van Dat wat je zegt, ben ik mede-oprichter van Scherpe Tongen, hét communicatienetwerk voor strategisch communicatieprofessionals in Oost-Nederland. Ook ben ik actief als bestuurslid/aanjager van Startup Apeldoorn. In die hoedanigheid mag ik me bezighouden met het stimuleren van innovatie, verandering en ondernemerschap in Apeldoorn en omstreken. 

Ik vind het geweldig om deze verschillende dingen met elkaar te combineren. Pionieren, bijzondere samenwerkingen aangaan, anderen inspireren en strategie en praktijk met elkaar verbinden: het zijn allemaal dingen waar ik energie van krijg. 

In al mijn werkzaamheden is mijn ambitie hetzelfde: ondernemers en bedrijven helpen 'fearlessly authentic' te zijn in hun communicatie. Want daar wordt de wereld toch een stuk leuker van? Gewoon de dingen communiceren zoals ze zijn. Practice what you preach is één van mijn motto's, en daar is mijn bedrijfsnaam 'Dat wat je zegt' dan ook van afgeleid.

Hobbymatig heb ik door de jaren heen veel aan improvisatietheater en andere podiumkunsten gedaan. Deze creatieve kant krijgt ook in mijn werk vaak een plekje, doordat ik graag met creatieve werkvormen werk.