Authentiek en strategisch tegelijk?

Strategisch en tegelijkertijd authentiek communiceren, gaat dat wel samen? Is strategisch niet per definitie fake of niet meer helemaal oprecht en integer? De oplossing zit hem in verbinding. Verbinding met de ander én verbinding met jezelf.

Lees meer
Ik ben mijn niche

Het is nogal een trend in ondernemersland: pick your niche. Hoe specifieker en concreter de markt waarop je je richt, hoe beter je aan kunt sluiten met jouw dienstverlening. Ik geloof dat het hebben van een niche geen harde voorwaarde voor succes is.

Lees meer
In loondienst werken aan je expertstatus

Loondienst bevalt je prima. Maar je wilt wel graag als expert in je vakgebied gezien worden. omdat je op congressen wilt spreken. Of simpelweg, omdat je trots bent op je vak. Hoe bouw je aan je expertstatus? Ik geef je zeven tips.

Lees meer
Hoe wil je gezien worden?

"Ik ga in 2019 meer delen op social media over wat ik doe! Maar eh... hoe pak ik dat aan? Help!" Herkenbaar? Dan is dit blog voor jou. Het gaat over één vraag: hoe wil je gezien worden?

Lees meer
Wat ik je wens voor 2019

Wat ik in 2019 iedere ondernemer, iedere deskundige, iedereen met een passie gun, is dat ze hun verhaal meer durven delen.

Lees meer