Aanbod

Freelance communicatie- en organisatiestrateeg

Ik ben inzetbaar als interim strateeg en senior communicatieadviseur. Zoek je tijdelijk ondersteuning op niveau in een project? Krijg je tijdens een verandertraject de organisatie maar moeilijk mee? Kan jouw communicatieafdeling inspiratie gebruiken over het vervullen van haar rol? Wil je jouw team van leidinggevenden coaching aanbieden in het vertellen van het organisatieverhaal? Laat het me weten.

Ik ben meer dan een communicatiespecialist. In mijn werk kijk ik nadrukkelijk verder dan alleen het communicatievraagstuk. Vaak liggen er verbanden met de organisatiestrategie, met HR, met IT-vraagstukken of met verandervraagstukken. Geen probleem, ik functioneer op hoog niveau als sparring- en gesprekspartner.

Communicatiecoaching

Specifiek voor ZZP'ers die worstelen met (hun plan voor) communicatie, PR, zichtbaarheid en sales, werk ik als communicatiecoach. Samen werken we toe naar een strategie op maat, en ik coach je op de uitvoering ervan. Zodat je met rust en zelfvertrouwen kunt werken aan je zichtbaarheid.
Daarnaast kunnen organisaties en professionals bij mij terecht voor communicatiecoaching rondom thema's als 'jezelf intern en extern positioneren als expert' en 'intern communiceren tijdens veranderprocessen'.

Trainingen en workshops

Ik faciliteer actieve en interactieve trainingen en workshops op het gebied van communicatie, strategievorming, of samenwerking.  

Zo begeleid ik gesprekken waarin ondernemers of collega's samen onderzoeken wat nu de grootste uitdagingen zijn op het gebied van marketing en sales. Wat is spannend of lastig en waarom? Hoe zou succesvolle marketing en sales eruit zien? Tijdens het gesprek raken we op een gegeven moment de kern. Hét punt dat op dit moment succes in de weg zit. Tijd om daarmee aan het werk te gaan. Ik geef praktisch advies rondom marketing, communicatie en sales, en biedt één of meer creatieve werkvormen aan waarmee we ter plekke aan de slag gaan. Deze trainingen en workshops zijn veelal maatwerk, dus neem contact op voor meer informatie.


Blogs

Ik schrijf op social media en op mijn blogpagina over mijn kijk op communicatie en strategie. Dat ik niet zozeer geloof in middelen, maar wel in wat je met communicatie wilt bereiken bijvoorbeeld. En dat je inspanningen op het gebied van communicatie moeten bijdragen aan je organisatiedoelen. Zoek je hulp bij het vinden van de verhalen in jouw organisatie? Ik denk graag met je mee.